بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

جاده بادرود –گرمسار به بی راهه میرود

http://badroodi.persiangig.com/DSC00443.JPG


سال 1348 طرح مطالعاتی جاده وراه آهن بادرود به گرمسار به انجام رسید. از 44 سال پیش تابحال هرازگاهی بحث احداث این جاده مطرح وسپس به نهانخانه بایگانی وزارت راه وشهرسازی سپرده می شود.

قرار بود بنا به گفته زیارتی مدیر راه آهن(احتمالأ وقت) کشور ، پروژه راه آهن بادرود –گرمسار از سال 1389 عملیات اجرائی بخود بگیرد که این مهم اتفاق نیافتاد.

خاتمی رئیس دولت اصلاحات در جمع مردم گرمسار در سال 1381 هم خبر از شروع قریب الوقوع این پروژه را داد که آنهم به سرانجام نرسید.

درجلسه رئیس شورای شهر بادرود در دور دوم با ترابی نماینده گرمسار وباغبانیان نماینده بادرود در سال 1385در مجلس قرار بود این پروژه از سوی دو نماینده با جد پیگیری شود . نتیجه پیگیری تصویب مجدد طرح در اولین جلسه هیئت دولت اصولگرا در اصفهان در خرداد 86 بود که این مهم هم بجائی نرسید وبلعکس سال 1390 شاهد افتتاح جاده قم به گرمسار بودیم وبخشی از امیدهای احداث این جاده به یأس مبدل شد.

با اینحال شنیده ها حاکی از آن است که پروژه اتصال آران وبیدگل به جاده گرمسار اخیرأ عملیات اجرائی بخود گرفته وبا این ترتیب باید فاتحه یک طرح 44 ساله را خواند.

کاش مسئولین شهرستان با جدیدت تمام این مسئله را پیگیر می شدند ومسئولین رده بالاتر نیز می دانستند مقرون بصرفه ترین ونزدیکترین مسیر اتصال اصفهان به سمنان همین جاده بادرود –گرمسار است که با تأسف فراوان از این مسئله وپیگیری جست وگریخته تاکنون نتیجه مثبتی حداقل برای بادرود ما نداشته است

نظرات 2 + ارسال نظر
باغدار شنبه 13 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 06:10 ب.ظ

داخلی صفحه اجتماعی آرشیو خبر
نظر منتشر شده
۲
توصیه به دیگران

کد مطلب: 200914
انار را اینگونه بخورید
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۷
یک کارشناس تغذیه می‌گوید: بهتر است انار را با پرده‌های سفید اطراف دانه‌ها مصرف کنیم.

فرزاد بابایی در گفت وگو با ایسنا، درباره خواص میوه‌های پاییزی یادآور شد: انار از مهمترین میوه‌های فصل پاییز است که نام آن از کلمه‌ای یونانی به معنای سیب با هسته‌های زیاد گرفته شده است و این میوه خواص غذایی و دارویی فراوانی دارد. وی اظهار داشت: آب، پتاسیم، اسیدهای آلی و فیبر از مهمترین مواد موجود در انار است.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف انار به صورت دانه شده و همراه با شکر اصلا توصیه نمی‌شود و انار را باید با پرده‌های سفید اطراف دانه‌ها مصرف کرد زیرا این لایه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر نامحلول است که این فیبر نامحلول به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات دستگاه گوارش، جلوگیری از یبوست و کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک می‌کند.

بابایی ادامه داد: انار خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد، خون را تصفیه می‌کند و به دلیل وجود مقادیر فراوان آهن، فسفر و پتاسیم روی خون سازی بدن و کاهش کلسترول و چربی خون تاثیر می گذارد. وی رنگدانه‌های قرمز انار را به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر عنوان کرد که از مسدود شدن رگ‌ها و ایجاد بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: پوست انار نیز خواص فراوانی دارد و جوشانده آن برای حل مشکلات معده به کار می رود. بابایی با اشاره به اینکه بهتر است انار را به صورت تازه و بدون افزودنی استفاده کرد، ادامه داد: برخی فرآورده‌های انار مانند رب آن نیز خواص این میوه را حفظ می‌کنند و فقط میزان ویتامین C آن شاید کمتر باشد. وی از مرکبات به عنوان دیگر میوه‌های مهم پاییزی یاد کرد که پرتقال از مهمترین آنهاست و گفت: هر پرتقال با داشتن حدود ۶۰ میلی گرم ویتامین C نیاز روزانه یک فرد را تامین می‌کند.

این کارشناس تغذیه با بیان این که همچنین فیبر محلول موجود در پرتقال بر روی کاهش کلسترول اثر می گذارد، خاطرنشان کرد: پوست مرکبات نیز خواص فراوانی دارد و می‌توان به صورت مربا از آن استفاده کرد. به گفته وی مصرف مرکبات برای افراد دیابتی منعی ندارد، اما نباید در خوردن آن زیاده روی شود.

ارانی یکشنبه 14 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 04:05 ب.ظ

بگید نماینده پیگیری کنه تا از بادرود بره

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد