بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

چگونه سفر کنیم؟؟

خانـواده، عشـق، حرکـت!

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


تعطیلات برای بیشتر خانواده ها مزه سفر می دهد و سفر به تعطیلات مزه روزهای تازه و شادتر را داشتن، حتی اگر به جایی تکراری برویم مثل شمال یا جنوب یا شهری تاریخی و... اما مسافرت "پــــول" می خواهد و نمی توان منکر مخارج سفر شد، خصوصا اگر در زمان تعطیلات قصد سفر داشته باشیم که متاسفانه همه چیز گران تر می شود ...

اما می توانیم با توجه به بودجه ای که داریم سفری را برنامه ریزی کنیم و حتی برای مدت کوتاه چند روزه حال و هوایمان را تغییر دهیم تا روزی که اوضاع اقتصادی بهتر شود و بتوان با فراغ بال بیشتری به سفر رفت. در آستانه روزهای بهاری نوروز که بسیاری دلشان می خواهد تنی به سفر بزنند و چمدان ببندند و از خانه و شهری که هر روزِ سال در آن چشم باز کرده اند به جایی بروند، پیشنهادهایی داریم برای داشتن یک سفر ارزان قیمت تر که شامل سفرهای داخلی و خارجی می شود.


- محلی را انتخاب کنید که توریست کمتری در تعطیلات نوروز به آنجا می رود: رفتن به شهرهای شمالی در فصل نوروز یا اصفهان و شیراز و... که محل تجمع مسافران هستند برای شما که بودجه محدودی دارید، مناسب نیست در حالی که شناسایی محل هایی که کمتر شناخته شده هستند، می توانند مخارج کمتری را برای شما رقم بزنند. حتی ممکن است این شهر در شمال باشد اما شهری یا روستایی باشد که با هزینه کمتر بتوانید به آنجا سفر و اقامت کنید. می توانید از دوستانی که اهل سفر هستند و سایت های اینترنتی اطلاعات بگیرید.

- هزینه حمل و نقل را کمتر کنید: درست است که به سفر رفتن با ماشین شخصی می تواند دلپذیرتر باشد و استقلال شما را حفظ کند، اما اگر ۲ نفر هستید و جایی که می خواهید بروید روستایی یا شهری کوچک است که می توانید به راحتی در آن جا به جا شوید، بهتر است فکر بردن ماشین را از سرتان بیرون کنید. مخصوصا اگر ماشین شما به خرج افتاده و امکان می دهید در راه شما را بگذارد به هیچ وجه توی جاده نیفتید. سفر رفتن با اتوبوس یا قطار انتخاب خوب و منطقی تری است.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


در ضمن اگر چند نفر هستید و در یک ماشین جا می شوید همگی با یک ماشین که ایمنی بیشتری دارد به سفر بروید و پول بنزین و دیگر مخارج پیش آمده برای ماشین را بین خودتان تقسیم کنید. با این روش پول بنزین و دیگر مخارج کمتر می شود. حتی اگر تعداد زیادی هستید یک ون کرایه کنید و با آن به سفر بروید. با این روش دیگر لازم نیست خستگی رانندگی را هم تحمل کنید.

- وسایل لازم را با خودتان ببرید: قبل از اینکه چمدان ببندید، کاغذ و قلمی بردارید و وسایل ضروری که لازم دارید را بنویسید و کم کم آنها را تهیه کنید. دقت کنید وسایل و کالاهایی که لازم دارید و در خانه دارید را حتما با خودتان ببرید تا به خرج دوباره نیفتید. داروها، دستگاه فشارسنج، تست قندخون، وسایل بچه ها مخصوصا اگر کودک نوپایی دارید را فراموش نکنید، دمپایی، حتی کبریت و... را هم بردارید تا مجبور نشوید برای پیدا کردن وسیله ای از این طرف شهری که نمی شناسید به سمت دیگری بروید و از طرفی هم زمان را از دست بدهید و هم وسیله ای که در خانه داشته اید را با قیمت بیشتری بخرید.

- هواشناس باشید: اگرچه ممکن است به جنوب بروید اما شاید در طول راه هوا سرد و بارانی شود یا هوای شهری مثل اردبیل که سرد و خنک است، گرم باشد و شما احتیاج به لباس خنک پیدا کنید پس حتما هم لباس گرم و هم لباس سبک داشته باشید تا مجبور به خرید دوباره نشوید.

- مکان شناس باشید: بدون برنامه و شناسایی محلی عازم شدن به شهری و مکانی ناشناس مخصوصا با خانواده نه تنها استرس، بلکه مخارج شما را هم زیاد می کند. شاید بودجه نداشته باشید در تعطیلات نوروزی روستای ماسوله در هتلی اقامت کنید اما شاید بتوانید اتاقی امن کرایه کنید یا چند کیلومتر دورتر از محل موردنظر چادر بزنید. مسافرخانه ای تمیز پیدا کنید یا در محل های اسکان عمومی مثل مدارس که برای این فصل آماده شده اند، اسکان کنید، اما همه این حدس ها و اطلاعات را قبل سفر فراهم کنید. همراه داشتن زیرانداز و پتوی سبک سفر، پماد مخصوص نیش حشرات و پشه بند برای کودکان می تواند امنیت شما را بالا ببرد و امنیت بالاتر یعنی حفظ جان و مال شما!


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


- وسایلتان را تعمیر کنید: قبل از سفر از سالم بودن هر وسیله ای مطمئن شوید؛ از سلامت ماشین گرفته تا فلاسک چای که همراه می برید. خراب شدن هر وسیله ای در راه یعنی مخارج مضاعف برای شما و هرچه این وسیله بزرگ تر و حیاتی تر باشد، مشکل شما هم بزرگ تر می شود. تنبلی نکنید و از هرکس بخواهید از سالم بودن وسیله ای مطمئن شود. بررسی کردن دوربین، سالم بودن چمدان ها و قفل چمدان و هر کار ریزودرشت دیگری که سروکار شما را به تعمیرگاه و مغازه می اندازد می تواند خرج شما را کمتر کند.

- کارت شناسایی های کاربردی را بردارید: همراه داشتن کارت شناسایی مثل کارت فرهنگیان، پزشکان، کارمندان، بازنشستگان و دانش آموزی در این ایام بسیار کاربردی است. می توانید در بسیاری جاها مثل موزه ها و حتی برخی مسافرخانه ها از آنها استفاده کنید. شاید به نظرتان کمکی که تخفیف این کارت ها به بودجه شما می کند بسیار ناچیز بیاید اما در حقیقت همین تخفیف های کوچک می تواند راهگشا باشد و به بودجه کوچک شما کمک کند.

- موقعیت خود را شناسایی کنید: کارمند جایی هستید؟ بازنشسته هستید؟ در شرکت خصوصی کار می کنید؟ شاید محل کار شما و صنف شما با شرکت ها و هتل های سراسر کشور قرارداد داشته باشد. چرا از این مکان ها استفاده نکنید یا حتی چرا از آشناهای نزدیکتان و همسفرهایتان نخواهید در این زمینه به شما کمک کنند؟

- غذا نخرید: شاید با خودتان بگویید چطور می شود در مسافرت غذا نخرید؟! شما به مسافرت می روید تا استراحت کنید نه اینکه پای گاز بایستید و آشپزی کنید. منظور ما هم غذا نخریدن نیست بلکه بیشتر از همه نرفتن به رستوران است، آن هم نه برای همه روزهایی که در سفر هستید بلکه می توانید به جای هر روز غذا خوردن در رستوران های گران قیمت، ۲ یا ۳ وعده (بستگی به طول زمان مسافرت و بودجه تان) در رستورانی غذا بخورید که کیفیت غذایش مشهور است، نه اسم و رسم آن!



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


اما خرید کنسرو، همراه داشتن بیسکویت، کیک، پنیر، آب جوش و دم کردن چای، کشمش و... می تواند هزینه شما را بسیار پایین بیاورد البته اگر قصد سفر داشته باشید نه قصد ملامت کردن خود و همسفرانتان به علت بودجه محدودی که دارند.

- مثل همه باشید: الان وقت خاص بودن نیست و این به معنای وخامت اوضاع هم نیست. به هر حال شما آنقدر سلامت هستید و بودجه دارید که به سفر بروید تا حالتان بهتر شود پس دست از خاص بودن به معنای رفتن به مکان های خاص، پوشیدن لباس های آنچنانی و مارک دار و گشتن در فروشگاه های معروف شهرها بردارید و با توجه به بودجه ای که دارید نقشه مسیر مسافرتتان را حتی اگر یک شهر و روستاست تعیین کنید.

- زیادی سوغاتی نخرید: شما بسیاری از خریدهایتان و خرج های اضافی را حذف کرده اید تا به سفر بیایید پس غیرمنطقی نباشید و به قول امروزی ها جوگیر نشوید و وسایلی که با کیفیت بهتر و قیمت مناسب تر در شهر خودتان پیدا می شود را به عنوان سوغاتی و یادگاری نخرید.

- بچه ها را توجیه کنید: اگر فرزندانتان به سن و سالی رسیده اند که متوجه موقعیت زندگی شما می شوند برای آنها توضیح دهید که می خواهید به مسافرت بروید اما نمی توانید مثل همیشه خرج اضافه داشته باشید. حتی با آنها در میان بگذارید که ترجیح می دهند به مسافرت بیایند یا همین بودجه را خرج کنند. در مورد گروه سنی خردسالان اما توضیح این موضوع و توجیه آنها مشکل است. در این رابطه می توانید خواسته آنها را کنترل کنید. اگر بودجه برای خرید اسباب بازی، لباس و... ندارید برنامه گشتن در فروشگاه ها و... را حذف کنید. طبیعتا هر بچه ای دلش می خواهد آنچه را که می بیند داشته باشد اما اگر این موارد را حداقل در سفر نبیند بهانه داشتن آنها را نمی گیرد.


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


- دفترچه بیمه با خودتان ببرید: همراه داشتن دفترچه بیمه نه تنها لازم بلکه بسیار ضروری است؛ چه سالمند باشید چه میانسال و چه پدر و مادر فرزندی، باید دفترچه بیمه تان را همراه داشته باشید تا اگر اتفاقی افتاد مجبور به پرداخت هزینه درمان مضاعف نشوید.

- روزهای خاص را پیدا کنید: برخی موزه ها روزهایی را به بازدید رایگان اختصاص می دهند. ممکن است این مورد درباره موزه ها، سینماها و جاهای دیدنی دیگر هم صدق کند پس کمی حوصله به خرج دهید، پرس وجو کنید و هزینه سفرتان را کاهش دهید.

- چمدانتان را گم نکنید: گم کردن هر چیزی یعنی خرج اضافی و اضافه تر از آن به هم ریختن اعصاب و سردرگمی! پس بهترین راه این است که به جای برداشتن چند ساک و چمدان یک چمدان بردارید تا بتوانید حواستان را به آن بدهید یا اگر هر فردی یک چمدان دارد به او گوشزد کنید مسوول وسایلش خودش است. اگر با گروه یا وسیله عمومی به سفر می روید حتما کارت اسمتان را روی چمدانتان نصب کنید. کار بهتر هم این است که ساکی خریداری کنید که با دیگر ساک ها و کیف ها متفاوت است. با این روش کسی اشتباهی وسیله شما را بر نخواهد داشت.

- از طبیعت لذت ببرید: اگر بودجه محدودی دارید بهتر است محلی که برای مسافرت انتخاب می کنید طبیعت باشد نه شهرهای بزرگ، مخصوصا در ایام تعطیل مانند عید که مسافران بسیاری مهمان این شهرها هستند. رفتن به طبیعت نه تنها اثر بهتری می تواند روی روحیه شما بگذارد که اگر جانب اطمینان را رعایت کنید، هزینه کمتری هم دربرخواهد داشت.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


- تور مناسبی پیدا کنید: اگر می خواهید به سفر بروید، بودجه محدودی دارید و در ضمن حوصله جستجو و بلیت گرفتن را ندارید و حتی تنها هستید، می توانید یک تور داخلی چند روزه مطمئن پیدا و ثبت نام کنید و چمدانتان را ببندید و به سفر بروید.




آنها سبک و راحت سفر می کنند؛ ما سخت و سنگین

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


به گفته دکتر حسین باهر؛ رفتارشناس، عضو انجمن پزشکی گروه سلامت اجتماعی فرهنگستان علوم پزشکی :
معمولا مردم کشورهای پیشرفته، برعکس ما ایرانی ها، خیلی راحت و سبک سفر می کنند. به طورکلی در بیشتر کشورهای پیشرفته، تسهیلاتی مانند وسایل نقلیه مطمئن، رستوران های بین راهی مناسب، جاده های خوب، هتل ها و متل هایی با درجه های مختلف برای افرادی با درآمد مالی متفاوت، برای رفت وآمد و مسافرت وجود دارد و تمام این تسهیلات باعث می شوند که سفر برای آنها راحت باشد. مردمان بیشتر کشورهای پیشرفته فقط با در دست گرفتن یک ساک حاوی لوازم شخصی به سفر می روند اما اگر ما ایرانی ها بخواهیم به یک سفر یکی دو روزه هم برویم، آنقدر اسباب و اثاثیه با خودمان جمع می کنیم و تشریفات مختلف می چینیم که گاهی از سفر پشیمان می شویم یا به خاطر سختی های سفر، قید چیدن برنامه مسافرت برای ایام تعطیل را می زنیم. این در حالی است که سفر کردن می تواند باعث تغییر خلق وخو و رسیدن به آرامش روانی پس از طی روزهای سخت و متمادی کاری در طول سال باشد. به طور کلی می توان سخت سفر کردن و راحت نگرفتن مسافرت در میان ایرانی ها را به چند دلیل اصلی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم، ربط داد:

- در کشور ما، امکانات لازم و کافی در مقصد سفر و بین راه نسبتا کم و ناکافی است.

- امکان ایجاد مشکل یا حادثه غیرمترقبه به دلیل عدم آمادگی لازم در جاده ها وجود دارد.

- بیشتر مردم به دلیل حساب و کتاب های اقتصادی، ترجیح می دهند وسایل اولیه و مورد نیاز را با خود همراه ببرند تا در مقصد یا بین راه مجبور به خرید کالاهای مورد نیازشان با قیمتی بالاتر نباشند. در این صورت به همه افراد پیشنهاد می شود کالاهایی سبک و ساده را برای سفر همراه داشته باشند؛ مثلا ظرف های سبک تر که حجم کمتری اشغال می کنند یا موادغذایی کنسروی که تهیه و آماده کردن آنها در سفر ساده باشد. ضمن اینکه در چند روز سفر باید از دیدن مکان های جدید لذت برد و خیلی در قید و بند خورد و خوراک نبود. مثلا می توان وعده های غذایی را کمتر و محدود به خوراکی هایی سبک و سالم مانند نان و پنیر، سیب زمینی پخته یا سایر غذاهای ساده کرد. به این ترتیب، نیاز به رفتن به رستوران و پرداخت هزینه های سنگین و گاهی هم مصرف غذاهای ناسالم از بین می رود و سفر کمی ساده تر می شود.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

- یکی دیگر از مشکلات مربوط به سخت سفر کردن، این است که اقامت در هتل ها و متل ها برای ما ایرانی ها به خوبی جا نیفتاده است. یعنی گاهی برخی از خانواده ها به دلیل مشکلات اقتصادی و گران بودن هزینه هتل، ترجیح می دهند چادر و وسایل مخصوص خواب را هم در کنار لوازم لازم برای پخت و پز و شستن ظرف ها با خود همراه داشته باشند و به جای پرداخت هزینه اضافی برای اقامت در هتل یا مسافرخانه، در پارک ها، کمپ های تعیین شده از سوی شهرداری هر استان یا حتی کنار خیابان چادر بزنند و به این ترتیب، هزینه های سفرشان را تا حدی کاهش دهند. البته گاهی افرادی که از نظر مالی امکان اقامت در هتل یا مسافرخانه را دارند هم ترجیح می دهند یا در سفر چادر بزنند یا با کرایه خانه های شخصی کمی هزینه سفرشان را پایین بیاورند و در این صورت به نظر می رسد که این مساله، یک مساله فرهنگی و نشان دهنده نهادینه نشدن فرهنگ استفاده از مکان های اقامتی برای سفر باشد.

- برخی از افراد هم در ایام تعطیل به منزل اقوام و دوستان خود در شهرهای دیگر می روند و برای اینکه زحمت کمتری به آنها بدهند، مقداری از وسایل مورد نیاز را با خود همراه می برند. البته توصیه می شود از آنجا که هر خانواده ای برای ایام تعطیل خود برنامه ای دارد، هرگز سرزده به منزل اقوام و دوستان خود در شهرهای دیگر نروید و آنها را در تنگنا قرار ندهید. اگر قرار است عید را در خانه آشناهایتان بگذرانید، حتما با دعوت قبلی این کار را انجام دهید زیرا در غیر این صورت اسباب دردسر و ناراحتی آنها را در تعطیلات فراهم کرده اید.

منبع: بادصبا


کودکان بادرودی میهمان 7 سین ایرانیان

http://badroodi.persiangig.com/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B2%DB%B7%DB%B4.jpg

برنامه 7سین ایرانی که هر شب از شبکه اول سیما پخش می شود امسال با پخش سرود ایران سرزمین مهر، جلوه ای ویژه گرفته است . پخش این سرود که توسط هنرمندان نونهال بادرودی اجرا میگردد از روز 26 اسپند از شبکه اول سیما آغاز شد ودیشب هم ساعت 1 بامداد پخش مجدد داشت. این سرود زیبا که در میدان بادگیر،خانه محقق الدوله، خانه آقاگل خالدآباد وچند جای دیگر شهر

تصویر برداری گردیده هر شب تا 15 فروردین از شبکه اول سیما در برنامه پر طرفدار 7 سین پخش میشود.


http://badroodi.persiangig.com/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B4.jpg

کارگردان وتهیه گننده مجموعه: سیدمسیح موسوی.

رابط ضبط وپخش در تلویزیون: ذبیح اله صولتیان.

کارگردان سرود: عبدالمحمود کبیری.

از شهردار،شورای شهر،بخشدار وخیر ارجمند آقای دکتر محققی در تأمین هزینه ضبط این برنامه سپاسگزاری میگردد

وبا سپاس از سیدمهدی مدنی،معین ماهیان،علی ذاکریان ،کیانفر،محمد مهدی صولتیان،وهمه همکاران گرامی

طومار مردم بادرود برای تعطیلی کارخانه سیمان


مردم بادرود با امضای طوماری که از سوی انجمن حافظان محیط زیست آخشیجان بادرود تهیه وتدارک دیده شده بود  از مسوولان استان و کشور  خواستند تا در قبال احداث کارخانه سیمان صدف نطنز در محدوده بادرود  موضع گیری قاطعی اتخاذ  نموده   و از ادامه ساخت این کارخانه جلوگیری کنند .

آیا بادرود جزء اصفهان نیست؟؟


img/daneshnameh_up/8/8b/Esfahan.jpg

چندی پیش کتاب جغرافیای استان اصفهان که ویژه ی دانش آموزان دوران دبیرستان است را ورق میزدم. در این کتاب که ظاهرأ به همت فرهیختگان رشته تاریخ وجغرافیای اصفهانی تدوین و تألیف گردیده به معرفی وضعیت تاریخی وجغرافیائی استان اصفهان پرداخته است . جدای از مابقی مناطق استان در بخش معرفی شهرستان نطنز ، از همه ی روستا ودهات شهرستان به گونه ای برای معرفی میراث تاریخی یا طبیعی مناطق و روستاها اشاره گردیده ولی باتأسف فراوان نامی از بادرود وروستاهای اطراف بخش بادرود در این کتاب برده نشده است . شکی نیست که بازهم رد پای مغرضان ومعاضدین با نام بادرود در این معقوله برجای مانده و الا چه دلیلی دارد که نام کوچکترین دهات اطراف نطنز در این کتاب برده شده ولی نامی از بزرگترین روستاهای استان اصفهان که در بخش بادرود قرار دارند وجود ندارد. امیدوارم هر مسئولی که خود را به تمام معنا مسئول میداند این مسئله را پیگیری فرموده ودرصورت دسترسی به نتایج مقبول ما راهم در جریان بگذارد

اراده جمعی برای جلوگیری از احداث مضرترین کارخانه منطقه


مسئولین محترم بخش درود خدا بر همتتان ، انشاءالله با وحدت وهمدلی شما عزیزان ، این کارخانه که تهدید جدی برای منطقه محسوب میشود برای همیشه به خاموشی خواهد گرائید

بخشدار مردمی بادرود در جمع مردم عباس آباد


عبدالله صابری بخشدار  بادرود شامگاه چهارشنبه در دومین جلسه رسمی خویش در مسجد مبین عباس آباد  حضور یافت و  در مراسم نماز مغرب و عشا شرکت و  در جمع صمیمی مردم این روستا به ایراد سخن پرداخت

صابری در ابتدای سخن با تبریک 14 اسفند سالروز تاسیس نهاد مقدس کمیته امداد امام خمینی (ره) از عموم اهالی درخواست نمود با توجه به فرارسیدن عید نوروز به فکر نیازمندان باشند و با شرکت در جشن نیکوکاری در این امر خطیر و مهم سهیم باشند

سپس ایشان با اشاره به سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد ،مساجد را مامن و پایگاه مردمی برای فعالیتهای فرهنگی برشمرد و نقش علما را بسیار مهم و ارزشمند دانست .

صابری گفت : در این برهه تاریخی که ملت قهرمان ایران با تاسی از منویات مقام معظم رهبری امام خامنه ای در حال گذر از پیچ تاریخی است ضمن تشکر از ملت قهرمان ایران اسلامی از مردم روستا نیز بخاطر ولایتمداری و رعایت بحث اقتصاد مقاومتی تشکر نمود .

ایشان با اشاره به اینکه نظام ما نظام امام زمان (عج) است ، گفت مردم مطمئن باشید در سایه عنایت امام زمان عج مردم ما از این آزمون سربلند بیرون خواهند آمد

ایشان به اهالی توصیه کردند در بحث اقتصاد مقاومتی قناعت ،صبر ،ایمان و امید به آینده داشته باشند

بخشدار بادرود در آستانه فرارسیدن سال جدید گفت : همزمان با خانه تکانی منازل سعی کنیم خانه تکانی دل را هم انجام دهیم و اگر کدورتی بین ما بوجود آمد آنرا به بوته فراموشی بسپاریم

در پایان این مراسم اهالی روستا مشکلات و مسائل روستا را برشمردند و صابری هم در مورد حل مسائل قول مساعد دادند.

بخشدار  بادرود در پایان گفت: ما در طول روز با توجه به مسائل اداری به همه روستاها سرکشی نموده ایم ولی برای دیدار چهره به چهره با مردم شریف بخش در روزهای آتی در همه روستاها حاضر شده و مسائل روستاها را بررسی خواهیم نمود

زیارتگاه بادرود،هیأت امنا ندارد


آستان مقدس آقاعلی عباس بادرود هنوز هیأت امنا ندارد


 http://upload7.ir/images/70412004690380625412.jpg

در پی تصمیم مدیر کل اوقاف وامور خیریه استان اصفهان درخصوص انحلال هیأت امنای آستان مقدس حضرت آقاعلی عباس در روز 28 صفر ،هنوز از معرفی هیأت امنای جدید خبری نیست.

درحالیکه نزدیک به 2 ماه است چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران وبزرگترین شهر زیارتی استان اصفهان که به طور یقین در ایام پیش روی جشن نوروز پذیرای صدها هزار زائر است ووجود هیإت امنا می تواند پشتوانه ای برای اداره نوپای اوقاف وامورخیریه بخش بادرود باشد، از این هیئت بی بهره است.

امیدواریم با تدبیر مدیر کل اوقاف افرادی خبره وتوانمند برای عضویت در هیأت امنای این آستان مقدس گمارده شوند.

سپاسگزاریم شهردار





 تندیس یا ابوالفضل(ع) در پی اعتراض برخی از همشهریان بویژه اهالی بزرگوار محله ابوالفضل ودرج وانعکاس اعتراض اهالی در این تارنگار، جایگزین تندیس ذیل تصویر گردید. از شهردار واعضای شورای شهر سپاسگزاریم


پل غدیر ،پروژه نامتوازن

اگر اعتراف کنیم که حق بادرود در دو دهه گذشته در بحث جاده سازی نادیده گرفته شده است شاید بیهوده نگفته ایم. سهل انگاری  در خصوص عدم پیگیری جدی برای احداث جاده وراه آهن گرمسار-بادرود که باعث گردید این جاده از گرمسار به قم ختم شود تا به یکباره تعطیل شدن پروژه باند دوم بادرود-کاشان که 5 سال است دهها انسان بیگناه را به ورطه مرگ کشانده . تا تعمدی ایجاد فاصله نمودن اتوبان کاشان –اصفهان درست در مبادی ورودی بادرود(در حالیکه در هیچ جای ایران آزاد راهها از هم فاصله ندارند ، این اتوبان درست در نقطه آغازین مرز جغرافیایی بخش بادرود تا انتهای مرزبخش «روستای جزن» دارای فاصله بسیار زیاد وبیهوده می باشد) ویا تعلل در تجهیز ایستگاه راه آهن ویا اتصال جاده ترانزیت به اتوبان در 6 کیلومتر قبل از ورودی بادرود ویا احداث پل وورودی وخروجی کاملأ غیراستاندار در جاده توریستی بادرود –ابیانه به اتوبان کاشان-اصفهان از جمله اجحاف شاید تعمدی در بخش حمل ونقل وجاده ای بخش بادرود می باشد.از همه این مطالب که بگذریم همین پروژه اخیر یعنی ساخت پلهای غدیر که به گونه ای دروازه ورودی شهر تلقی می شوند واز ساخت پلهای اول تا کنون 6 سال می گذردبه گونه ای اعمال سوء مدیریتی گردیده که اختلاف ارتفاع پلهای قدیم تا جدید نزدیک به یک متر می باشد. ساخت نامتوازن این پل درآینده چهره ی کریهی از شهر را به ترسیم میکشد. لذا تا قبل از اینکه بتن ریزی نهائی انجام شود امیدواریم متولیان امر شهر وشهرستان برای رفع این نواقص آشکار وزننده تدبیری بیاندیشند . پیشنهاد می شود شهرداری بادرود بصورت رسمی از ادامه عملیات این پروژه به جد جلوگیری نماید تا اداره راه وشهرسازی اقدام عملی را به انجام رساند.

چرا تالار فرهنگ وبادرود گشایش نیافت


تالار فرهنگ وهنر بادرود  ، بام اماکن فرهنگی بخش بادرود

منتظر نیروی اداری جهت بهره برداری


http://upload.tehran98.com/img1/j9oewobjveg125aaje0p.jpg

 

این سالن  که اندیشه ایجادش  به دهه 60 و مقدمات  تخصیص و واگذاری زمین و شروع  عملیات های متعلق به همان دهه مربوط می شود  و حسب شرایط  در ابتدای دهه  80      کار احداث فیزیکی اغاز  و تا سال  1389  مراحل کاری  سالن انجام شده است  و به حمد الله  به محض آغاز  دوره خدمتگذاری این جانب  طی بازدید از سالن  با نیت توفیق  و توکل بر خدا  پی گیری  اجرای مراحل  بعدی  از طرف مدیریت و همکاران  اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز  شد که به لطف همراهی صمیمانه فرماندار عزیز وقت جناب آقای  سلیمانی  در کمیته برنامه ریزی  شهرستان  با مبلغ پیشنهادی اداره  برای سالن ( 4500000000) ریال اعتبار موافقت  شد که  مبلغ   000/000/180/3  آن  در سال 1390  محقق شد و  کلیه  امور  ظریف کاری  (فیزیکی و عملیات های مکانیکی  و الکتریکی ( سیستم هوا ساز  - گرما و سرما ساز ) نور – برق –نقاشی – نظافت – انشعاب  آب ، برق ، گاز ، تلفن  و نصب صندلی  ، پرده سن نمایش  ،  پردهء سمینار و ... در حجم گسترده انجام شد  و در کمیته برنامه ریزی سال 1390 مبلغ 700000000 جهت محوطه سازی  تخصیص داده شد.

لازم به ذکر میدانم  که ضمن قدردانی از  کلیه نهادها و ارگانهای مرتبط با شرایط تکمیل و طی  مراحل  مقدماتی بهره برداری سالن (دفتر امام جمعه محترم ، فرمانداری محترم ، بخشداری ، اصحاب رسانه  ،  شهرداری ، ادارات برق ، مخابرات ، آب ، گاز ، کتابخانه عمومی شهر بادرود ،  کسبه عزیز ) بیان کنم که  منطقه امامزاده (بادرود)  متنعم از وجود هنرمندان عزیز در رشته های  (نمایش ، موسیقی ، نقاشی ، طراحی ، گرافیک ، خوشنویسی ، صنایع دستی ، هنر های حجمی و تجسمی )  و هم چنین مزین به  اندیشمندان ، نویسندگان ، و شاعران و ادیبان که به عنوان  اصحاب  فرهنگ و هنر  به مایهء فخر و مباهات  منطقه  مجاور  بارگاه ملکوتی و نورانی  امام زاده آقا علی عباس و شاهزاده محمد(ع)  می باشند.

تالارفرهنگ وهنر  بادرود  در بخشهای   6 گانه  اداری ، اموزشی ، پژوهشی ، نمایشی ، پشتیبانی ، رفاهی ، جهت برگزاری  نمایشگاه ها و جشنواره ها  ، مناسبت های متفاوت ملی و مذهبی ، مناسبت های اداری ، عمومی ، خصوصی ، و برنامه های  فرهنگی و هنری می تواند خدمات رسانی نماید.

می توان از این سالن مجموعه فرهنگی و هنری بادرود  به عنوان  نمایش فیلم  ،  اجرای نمایش های صحنه ای  ، اجرای کنسرت موسیقی ، شب شعر ، گالری نمایش آثار نقاشی و طراحی و خطاطی و هنر های حجمی و تجسمی و ..... هنرمندان عزیز  ،  برگزاری  کنفرانس ، همایش ، جشنواره ، کنگره ، کارگاههای  تئوری  و عملی (کلاسهای آموزشی ، کتابخانه ، واحد سمعی و بصری ،  اینترنت ، و محل گردهمائی و تشکیل انجمن های  مرتبط با  تمامی رشته های فرهنگی و هنری  بهره برداری نمود.

و مسئله اصلی : اینکه این سالن با پیگیری  مجدانه مسئولین سابق و کنونی  (استانی و شهرستانی) اداره و اداره کل متبوع  و مسئولین منطقه  از بهمن  ماه 1391 آماده بهره برداری  می باشد که به دلیل عدم چارت و نیروی اداری  (حداقل 1 الی 3 نفر) از مسیر انتفاع بازمانده است که امید است  در سایه لطف خداوند  و با تلاش جمعی مسئولین مرتبط شهرستانی و استانی ، مردم عزیز بادرود  و روستاهای تابعه بخش امامزاده بتوانند از این ظرفیت بزرگ و مناسب بهره مند گردند انشاء الله

 

مصطفی موذنی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نطنز